Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elóhimok

2010.08.30

Elóhimok

 

Ezek az angyalok az arany fényből valók. Ők a hazatérés angyalai. Más Elóhim-csoportok is léteznek, amelyeknek más a feladatuk. Az arany fényű Elóhimokat a "hazatérés angyalainak" is nevezik, energiájuk világos, szeretetteljes és összekötő.

Az arany fényű Elóhim kíséri a lelkeket, amikor testüket elhagyva, a fény birodalmába tartanak. Ezáltal az Elóhim megtisztítja a helyeket, a tereket és más lényeket, amennyiben ezekhez lelkek, más energiák és lények kötődnek. Gyakran együttműködnek a kegyelem ezüst fényű Elóhimjaival, akik kegyelmet gyakorolnak és feloldják a karmát.

Az Elóhim megszabadít minket a gondolatoktól, az érzelmektől, a karmikus bonyodalmaktól, amelyeket aztán elengedhetünk. Az Elóhim gyakran együtt dolgozik Gábriel arkangyallal. Az eltévedt, földhöz kötött lelkeket az emberekkel együtt a fény birodalmába vezetik.

A lelkek normális körülmények között a fény birodalmába jutnak, amikor haláluk után elhagyják földi testüket - ezen az úton a hazatérés angyalai kísérnek minket. Néhány lélek azonban nem ezt az utat választja, hanem a földön marad.

"Földhöz kötött" vagy "eltévedt lelkeknek" nevezzük őket. Olyan erősen kötődnek a földhöz és a földi élethez, hogy nem érzékelik a fényt, vagy félnek tőle. Vannak tehát lelkek, amelyek még el akarnak intézni valamit a földön, mielőtt képessé válna "elmenni". Némelyikük a szeretett embert nem akarja elhagyni, szeretne mellette maradni, de olykor a minket szerető emberek azok, akik nem engednek el bennünket. Amikor a halál hirtelen áll be, és nem számítunk rá, például baleset, szerencsétlenség, természeti katasztrófák esetén, akkor egyes lelkek sokkos állapotba kerülnek, nem veszik észre és nem fogják fel, hogy testük már nemlétezik. Azt hiszik, hogy még mindig élnek. Némely lelkek tele vannak dühvel, gyűlölettel, kétségbeeséssel (különösen, ha megölték őket vagy háborúban esek el), bosszút akarnak állni, vagy jóvátételt követelnek. Ezek az erős érzések megakadályozzák őket abban, hogy elhagyják a földet, és a fény birodalma felé forduljanak. Más lelkek annak ellenére, hogy belső elképzelésük szerint "jól" élték le életüket, gonosznak hiszik magukat, azt hiszik, valami rosszat tettek, bűntudatuk van, és úgy érzik, méltatlanná váltak arra, hogy visszatérhessenek a fénybe. Ezért nem látják a kegyelem fénysugarát, amely minden lelket - függetlenül attól, hogyan élt - a fény birodalmába vezet, vagy csak nem bíznak benne.

A szeretet szellemi lényei nem értékelnek. Minden, amit életünkben teszünk, fejlődésünket szolgálja. Megtapasztaljuk a jót és a rosszat, és ezeket a tapasztalatokat használhatjuk fel - vagy kell felhasználnunk - a lélek fejlődéséhez. Egyesek a "gonosz" segítségével, mások szenvedések árán, megint mások örömben és boldogságban tanulják meg a leckét.

A földhöz kötött lelkek egyedül többnyire nem találják meg a fény birodalmába vezető hidat. Gyakran csak embereket vagy más földhöz kötött energiákat látnak, mivel még azonosak az emberrel. A fény erőit és az angyalokat nem tudják érzékelni. Mi, emberek viszont kapcsolatot teremthetünk a lelkek és Elóhim között. Szinte minden vallásban léteztek vagy léteznek olyan szertartások, amelyek visszafordítják az elveszett lelkeket. A katolikus-keresztény vallásban ilyen a halottak napja, amikor a lelkekért imádkoznak, hogy megtalálják a fényhez vezető utat.

A legtöbb földhöz kötött lélek gyakran azokon a helyeken tartózkodik, ahol a halál bekövetkezett. Egyesek összekapcsolódnak egy emberi energiamezővel. Ezt nevezzük "megszállásnak". Mint majd később, Gábriel arkangyalnál is olvashatjuk, ezek a lelkek vagy idegen energiák csak ott tapadnak meg, ahol rezonáló felületet, hasonló rezgést, témát találnak. Az ember kénytelen ezt elfogadni.

 

MEDITÁCIÓS GYAKORLAT

Kérjük meg Elóhim fénysugarát, hogy vegyen körül minket, takarjon be, hatoljon át auránkon, és testünk legutolsó sejtjét is töltse ki. Kérjük meg Elóhimot, hogy oldjon fel mindent, ami már nem szolgál minket, ami nem tartozik hozzánk, ami akadályoz abban, hogy a saját életünket élhessük. Kérjük meg, hogy oldjon fel mindent, ami most feloldható, és ha nekünk fontos, most vagy később tegye azt számunkra tudatossá. Kérjük meg, hogy a megterhelő gondolatokat, az akadályozó viselkedésmintákat vagy a még nem gyógyított érzéseket változtassa meg úgy, hogy energiaként rendelkezésünkre álljanak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.