Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KíGYÓ

2010.08.11

KíGYÓ

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

 

A világtörténelemben sok szép és vonzó asszony született a Kígyó jegyében. Sokat adnak - főként a nők - a külsőre, külsőségekre. Nem sajnálják a pénzt a kozmetikára, szép ruhákra. A Kígyó-nő - nő tetőtől talpig. Olykor túlértékelik magukat, a munkába viszont nem akarnak sokat befektetni. Gyakran mégis az ölükbe hullik a szerencse - ezt kiváló szervezőkészégük biztosítja.

A Kígyó kissé kétszínű. Ha mégis barátságot köt valakivel, akkor az egy életre szól. Intelligens, gyors felfogóképességű, gyakran döbbenti meg az embereket titkolt tudásával, homályos jóslataival. Lelkében együtt él a pokol és a mennyország, a jó és rossz. Sok függ az élettárs ügyességétől, miként alakul a Kígyó, megtalálja-e a belső harmóniát. Ha a Kígyó-férfi fejébe vette, hogy megszerez egy nőt, megszerzi. Ha megszerezte, úgy tartja, mint egy madarat az aranykalitkában, s olyan féltékeny, hogy önuralmát is elveszítheti, és tettlegességre is sor kerülhet.

Ha elveszítették érdeklődésüket a társ iránt, akkor sem engedik szabadon. Egyszerűen nem tudják elviselni, hogy a másodhegedűs szerepét játsszák. Büszkeségük ezt nem engedi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.