Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÓ (1942, 1954, 1966, 1978, 1990....)

2010.08.11

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

 

A Lovak hiúak, szeretnek feltűnést kelteni. Ha belépnek valahová, rögtön magukra vonják a figyelmet és a többiek mellékszereplőkké válnak. Hajlamosak fejjel menni a falnak. Ilyenkor nem segít a jó tanács. A Ló mindig azt teszi, amit jónak lát. Spontán elhatározásaikkal kétségbeejtik partnerüket. Olykor nagyképűek, de ez közkedveltségüket nem csökkenti. Gyakran megrészegülnek saját hatalmuktól, sikerüktől. Talpraesettek. Kifelé nagy öntudatot mutatnak és határozottságot, befelé nagyon is tisztában vannak gyengéikkel, és ez bizonytalanná teheti őket. Mindig szükségük van a biztos otthonra, a szerető partnerre. Szenvedélyes szeretők. A szerelem fontos szerepet játszik az életükben. Szerelemből a legnagyobb ostobaságokra is képesek. De elhatározásuktól ekkor sem lehet eltéríteni őket. A Ló nem hű. Amilyen gyorsan fellángol a szerelme, olyan gyorsan le is lohad. Szereti a szabadságot és a függetlenséget. Ez már gyerekkorában is észrevehető. Nem kedvelik, ha le akarják kötni vagy be akarják zárni őket. Óriási, szinte kimeríthetetlen energiával rendelkeznek.

Szívesen utaznak, legszívesebben társaságban. Nem érzik jól magukat egyedül. Nem szívesen maradnak meg egy helyen. Nyugtalanok, s türelmetlenségük miatt nem képesek egy tájat, egy országot igazán élvezni.

A négy fal között, otthon ülni a legborzalmasabb gondolat a Ló számára. A Ló-nők szívesebben vesznek, mint sütnek süteményt, hiszen a boltban olyan jókat lehet fecsegni!

A Ló-nő mindig követi a legújabb divatot. Általában karcsú és jó megjelenésű. Ért hozzá, hogy férfi nélkül érvényesüljön.

Már tizenéves korában is saját útját járja a Ló-lány. Szoros kapcsolatra ifjú éveiben nem törekszik.

A Ló-nőknek nagyok az igényeik, nincs könnyű dolga annak a férfinak, aki elveszi őket feleségül. Folyton-folyvást a saját akaratukat akarják érvényre juttatni - a szerelemben is. A válási arány közöttük igen magas.

A Lovak szokatlan vidámsággal vannak megáldva, csodálatosan tudnak szórakoztatni. Ha még meg is dicsérik őket, csúcsteljesítményre képesek.

Középkoruk felé a legvadabb Lovak is lecsitulnak, lendületük is alábbhagy. A nagy láng takarékon ég tovább. Lehiggadnak, kiegyensúlyozottabbak, elégedettebbek lesznek. Gyakran életművésszé válnak.

Minden hatvanadik évben születik a "Tűzló". Azok a "Tűzlovak", akik ma élnek, 1966-ban látták meg a napvilágot. A "Tűzlovak" nem átlagemberek. Nem köznapi módon élnek, sokra viszik, nagy művészek, politikusok lesznek -, de akad olyan is, aki tönkreteszi önmagát és családját.

Visszatérve a "normális" Lovakhoz: pénzügyekben szinte hatodik érzékkel rendelkeznek. Anyagi helyzetük miatt nem kell aggódni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.